Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سفارت تهران در بلگراد به اتهام‌زنی‌های بی‌اساس علیه ایران در ارتباط با حمله به یک نفتکش صهیونیستی در نزدیکی سواحل عمان واکنش نشان داد. 

این سفارتخانه در بیانیه مذکور اعلام کرد: ایران به عنوان کشوری با طولانی‌ترین خط ساحلی در خلیج فارس و دریای عمان همواره از دریانوردی آزاد در این منطقه حمایت کرده و در عبور و مرور آزادانه کشتی‌ها که برای ما بسیار مهم است، نقش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال، ما همه اقدامات تروریستی و حملات به کشتی‌های تجاری را محکوم می‌کنیم. 

در ادامه این بیانیه در پاسخ به اتهام‌زنی‌های رژیم صهیونیستی، آمریکا و چند کشور اروپایی آمده است: این ادعاها بر مبنای اطلاعات معتبر و تحقیقات مستقل و معتبر نیست؛ بنابراین، ما این ادعاها را به شدت رد می‌کنیم و نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه، استفاده از زور یا تهدید به استفاده از زور توسط ایالات متحده و رژیم صهیونیستی هشدار می‌دهیم. ما به هرگونه حمله علیه منافع جمهوری اسلامی ایران و مردم آن در هر کجا که باشد پاسخ خواهیم داد. 

سفارت ایران در صربستان افزود: در جهان امروز برای یک شخص یا کشور بسیار آسان است که خرابکاری کند یا کشوری را متهم کند. اسرائیل تلاش‌های زیادی برای خرابکاری در این مسیر انجام داده است، به ویژه از زمانی که دولت بایدن رویکرد جدیدی در قبال ایران و برنامه جامع اقدام مشترک اتخاذ کرد. بنابراین، یکی از اهداف آن‌ها خرابکاری در مسیر مذاکرات هسته‌ای و همکاری و تعامل بین المللی به ویژه پس از روی کار آمدن دولت جدید در ایران است. اسرائیلی‌ها بارها تأکید کرده و گفته‌اند که توافق جدید هسته‌ای را مسدود خواهند کرد. این توطئه همچنین در آستانه آغاز به کار دولت جدید ایران رخ داد. 

سفارت ایران تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره از صلح و امنیت در منطقه و همچنین ناوبری ایمن و آزاد در این آب‌ها دفاع کرده است. متأسفانه حضور کشورهای خارجی با حجم عظیمی از تسلیحات، تجهیزات و پرسنل به هیچ وجه امنیت را افزایش نداده، بلکه به عامل اصلی ناامنی در خلیج فارس و دریای عمان تبدیل شده است. 

این سفارتخانه در اشاره به اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی افزود: از این متعجبیم که چرا این کشورهایی که ایران را متهم کرده‌اند هنگام حملات تروریستی به کشتی‌های تجاری ایرانی در خلیج فارس، دریای سرخ و آب‌های آزاد (بیش از ۱۱ بار) سکوت کرده‌اند و چرا هیچ کس این حملات به ایران را محکوم نکرده است؟ چرا در برابر حمله تروریستی مانند ترور شهید فخری‌زاده یا حمله به تاسیسات نطنز از سوی اسرائیل اقدامی صورت نگرفته است؟ در همین حال، ایران در پاسخ به حملات به اهداف و منافع خود خویشتنداری زیادی نشان داده، در حالی که ایالات متحده و غرب با سکوت از چنین اقداماتی حمایت می‌کنند. 

در ادامه این بیانیه ذکر شده است: بنابراین، منطقی نیست که ایران قبل از آغاز به کار دولت جدید خود این اقدامات را انجام دهد. این حادثه در آب‌های بین المللی رخ داده و جمهوری اسلامی ایران نیز به دنبال کسانی است که پشت آن قرار دارند. 

پیش‌تر، معاون نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل ضمن هشدار در خصوص هرگونه ماجراجویی و اشتباه محاسباتی رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: شورای امنیت باید از ماجراجویی لجام گسیخته این رژیم در منطقه جلوگیری کند. (جزئیات بیشتر)

صبح جمعه هشتم مردادماه، گروه نظامی انگلیسی موسوم به «عملیات‌های تجاری دریایی» در بیانیه‌ای کوتاه مدعی شد که یک کشتی شامگاه پنجشنبه در دریای عمان هدف قرار گرفته است. بعد از آن، وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد که کشتی مذکور تحت مالکیت رژیم صهیونیستی بوده و در فاصله ۲۸۰ کیلومتری بندر «الدقم» هدف حمله قرار گرفته است.

عصر روز جمعه نیز شرکت «زودیاک ماریتایم» که متعلق به «ایال عوفر» میلیاردر صهیونیست و مستقر در لندن است، اعلام کرد که دو نفر از خدمه این کشتی تجاری با نام «مِرسِر استریت» در پی حمله به آن، کشته شدند.

مقام‌ها و رسانه‌های رژیم صهیونیستی تنها ساعاتی بعد از وقوع این حادثه بدون ارائه هیچ‌گونه مستنداتی مدعی شدند که ایران عامل حمله به کشتی تجاری مرسر استریت بوده است. «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا و «دومینیک راب»، وزیر امور خارجه انگلیس نیز به پیروی از رژیم صهیونیستی مدعی شده‌اند که ایران در انجام این حمله دست داشته است.

اتهامات کشورهای غربی علیه ایران در شرایطی مطرح شده که دولت «جو بایدن» مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین زمینه‌های بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای را فراهم کند. برخی از تحلیلگران، ادعاهای کشورهای غربی را بخشی از کمپین فشار این کشورها برای اثرگذاری بر مذاکرات وین می‌دانند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: سفارت ایران در صربستان مرسر استریت ایران رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۵۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقامات صهیونیست: اسرائیل در جنگ غزه به بن‌بست خورده است

رسانه‌های صهیونیست گزارش دادند که مسؤولان این رژیم به این نتیجه رسیدند که در مذاکرات باید امتیاز بدهند و در جنگ غزه به بن‌بست خورده‌اند.

به گزارش ایسنا، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت گزارش داد که یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، روسای ستاد ارتش، موساد و شاباک چند روز پیش به این توافق رسیدند که دادن امتیازات در مساله مذاکرات تبادل‌ اسرا امری ضروری است و پیشرفت در مذاکرات کنونی بعد از نشست این مقامات بوجود آمد.

طبق این گزارش، هرتزی هالوی رئیس ستاد کل ارتش به خاطر تحمیل بزرگترین شکست نظامی تاریخ به اسرائیل و به عنوان کسی که نتوانست شکست را به پیروزی تبدیل کند، به یاد خواهد ماند.

در این گزارش آمده است مسؤولان امنیتی و نظامی اسرائیل به این نتیجه رسیدند که رژیم‌شان در جنگ غزه به بن‌بست خورده است.

این در حال است که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی تهدید کرده که اگر توافقی برقرار نشود این رژیم وارد شهر رفح خواهد شد. او همچنین مدعی شده که این حمله «با یا بدون یک توافق» انجام می‌شود.

همچنین تبعات سیاسی چنین حمله‌ای برای تل‌آویو در سطح بین‌المللی به شدت افزایش یافته و به دنبال گسترش موج اعتراضات در همبستگی با فلسطین در نقاط مختلف جهان این رژیم هر چه بیشتر منزوی می‌شود.

دولت آمریکا به اسرائیل هشدار داده بدون داشتن آنچه «طرح واقع‌بینانه برای خارج کردن غیرنظامیان از حوزه آسیب» خوانده به رفح حمله نکند و «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا گفته که واشنگتن هنوز چنین طرحی را مشاهده نکرده و تل‌آویو را تحت فشار گذاشته که این حمله را اجرا نکند.

به نوشته نشریه آمریکایی، دولت بایدن تلاش داشته تبعاتی را متوجه روابطش با رژیم صهیونیستی همچون قطع کمک‌های نظامی یا وتو کردن‌ها به ضرر این رژیم در سازمان ملل، نکند اما در صورت اجرای عملیات صهیونیست‌ها در رفح بدون کسب تایید از واشنگتن، این دولت مجبور به برخورد خواهد شد. همچنین چنین حمله‌ای روابط رژیم صهیونیستی با مصر و به اصطلاح فرآیند «عادی سازی روابط» این رژیم با عربستان سعودی را به خطر خواهد انداخت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس‌جمهور: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند/حمله به سفارت ایران نشان دهنده استیصال رژیم صهیونیستی بود
  • واکنش دولت غزه به حمله زمینی رژیم صهیونیستی به رفح
  • برزیل و ونزوئلا حمله رژیم صهیونیستی به رفح را محکوم کردند
  • آمریکا یک محموله مهمات به اراضی اشغالی را تعلیق کرد
  • اسرائیل جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد | این رژیم بمب اتم هم بخواهد...| بلینکن درباره ارتش اسرائیل به نخست وزیر عراق چه گفت؟
  • ناگفته هایی از عملیات حماس و عملیات وعده صادق: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • سرلشکر رشید: رژیم صهیونیستی جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد
  • سردار رشید: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • مقامات صهیونیست: اسرائیل در جنگ غزه به بن‌بست خورده است
  • اسرائیل جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد